groentepakketten van het veld op het bord ...

En wat mag dat kosten?

'T LEGUMENHOFKE


Eén aandeel kost 540 € in totaal (15.43€ per pakket). Je kiest zelf of je één of meerdere aandelen nodig hebt.


Eén aandeel is voldoende voor één gote groenteneter of twee kleinere groenteneters.


Je geeft je over aan de het ritme van de natuur in de  moestuin : soms is de natuur heel gul en soms wat minder. We proberen het risico te spreiden door een diversiteit aan teelten . Elk jaar is anders, laat je aangenaam verrassen en geniet van de volle smaak van superverse seizoensgroenten !


Wij beginnen te zaaien en te planten vanaf begin februari.  Begin mei zijn de eerste groenten klaar op het veld en als het weer wat meewerkt, gaan we door tot Kerstmis . Gemiddeld mag je 6 groenten per pakket verwachten . In  de lente en de winter zijn er een vijftal groenten per week in het pakket, in de zomer en herfst krijgen we de overvloed en zijn er soms  acht tot tien verschillende groenten per week. 


De prijs van het oogstaandeel is gebaseerd op het loon van de boerinnen en boer en de onkosten van het bedrijf. Dit bedrag delen we door het aantal aandelen die het veld kan opbrengen. Zo betaal je jouw boerenteam een eerlijk loon naar werken.


In deze prijs is het oogsten, klaarmaken en transporteren van de groenten naar de ophaalpunten inbegrepen.© 't Legumenhofke - Greenhosted